Om oss

Gestalthälsa är ett företag som bedriver terapi och coaching för individ, grupp och företag. Vi är specialiserade på djupterapi, konfliktlösning och krishantering, samt förebyggande och rehabiliterande arbete av psykiska problem. Vi ser på de problem som uppstår hos en individ, grupp eller organisation som ledtrådar till en individuell sanning. Därför använder inga förutbestämda mallar utan ser att varje fall är unikt och därför kräver en anpassad lösning. Vi lägger stort fokus på att hitta roten till problemen och tillsammans jobbar vi inifrån och ut.

Vi kombinerar kognitiva, systemiska och psykodynamiska arbetsverktyg med existentiella frågeställningar som ställer mening och engagemang i centrum.

Områden du kan få hjälp med eller lära dig utveckla hos oss är:
Beroenden, depression, fobier, humörhantering, kreativitet, medvetenhet, intuition, relationer, rökavvänjning, sexuella störningar, självinsikt, självkänsla, stress, sömnproblem, avslappning, tala inför grupp, viktkontroll, ångest och mycket mer...

Mattias Sandin (tidigare Högberg)
Direktor och huvudbehandlare

Mattias är gestaltterapeut och hypnoanalytiker. Han startade Gestalthälsa våren 2017 och har sedan dess drivit verksamheten med stort engagemang.

Mattias är huvudbehandlare i verksamheten  

Ellinor Ottosson
Konsult

Ellinor har studerat pedagogik vid Högskolan Dalarna och har lång erfarenhet av att arbeta med kvinnorättsfrågor, jämställdhet och HBTQ-frågor. 

Ellinor konsulterar inom dessa frågor hos oss så vi kan erbjuda bästa möjliga behandling och bemötande.

 

 

Elvira Lindvall
Behandlare

Elvira är behandlingspedagog i botten, har vidareutbildning inom humanistisk terapi och är specialiserad på motiverande samtal. 

Elvira arbetar ofta som co-terapeut i våra terapigrupper

 

Elisabeth Boije
Konsult

Elisabeth är psykodynamiskt skolad psykoterapeut med lång erfarenhet inom branschen. Elisabeth har också utbildning inom hypnos och hypnoanalys vid SSEAH (Svenska Skolan för Etisk och Analytisk Hypnoterapi)